500 Indonesische gerechten

Van bekende klassiekers uit de Indonesische keuken tot traditionele gerechten – er is een recept voor elke gelegenheid

€ 10,99

Niet leverbaar

Houd mij op de hoogte
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en saté ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met tamarinde ‒ er is een recept voor elke gelegenheid.

[*] Met een reeks vegetarische gerechten op basis van tahoe, zoals tahoe & noedels in pindasaus, een curry van jackfruit, aubergine met sambal en een heerlijke salade van gehakte groenten.

[*] Met diverse sambals, snacks en bijgerechten om uw maaltijden van extra smaak en textuur te voorzien. Denk aan Javaanse loempia’s, gebakken ansjovis met pinda’s, tempé in een specerijendekentje, sambal met onrijpe mango en uiteraard pindasaus.

[*] Ontdek de wereld van vis, gevogelte en vlees met recepten als gegrilde kip met ketjap manis, eend in bananenblad, rendang, vis in sambal woku en garnalen met rica rica-saus.

[*] Boordevol tips en adviezen voor het kopen en verwerken van authentieke ingrediënten en het vervangen van bijvoorbeeld groenten door wat u nog in huis heeft.

Eigenschappen
978 90 483 2152 0

Datasheet

Aantal pagina's:
288
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
01-10-2024
Druk:
1e druk 2024
ISBN/ EAN:
978 90 483 2152 0
Auteur:
Tantri Wija

Specifieke referenties

ean13
9789048321520

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...