500 oosterse gerechten

Ghillie Başan  

500 heerlijke recepten uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië voor verschillende momenten en gelegenheden

€ 10,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie.

Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oostersche recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

  • Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
  • Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
  • U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
  • In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.

 

Ghillie Başan is een internationaal erkend kok en kookboekenschrijfster. Ze staat bekend om haar informatieve en beeldende boeken over de culinaire culturen van Azië en het Midden-Oosten. Ze heeft meer dan twintig boeken op haar naam staan en talrijke artikelen over voedsel van over de hele wereld.

Eigenschappen
978 90 483 0267 3

Datasheet

Aantal pagina's:
288
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
13-10-2010
Druk:
7
ISBN/ EAN:
978 90 483 0267 3
Auteur:
Ghillie Başan

Specifieke referenties

ean13
9789048302673

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...