500 maaltijdsalades
Veltman Uitgevers B.V.
Ghillie Başan
500 heerlijke recepten uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië voor verschillende momenten en gelegenheden
De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie.
Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oostersche recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.
Ghillie Başan is een internationaal erkend kok en kookboekenschrijfster. Ze staat bekend om haar informatieve en beeldende boeken over de culinaire culturen van Azië en het Midden-Oosten. Ze heeft meer dan twintig boeken op haar naam staan en talrijke artikelen over voedsel van over de hele wereld.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.