Gasbarbecue
Veltman Uitgevers B.V.
Meer dan 150 verrukkelijke eenpansgerechten.
Meer dan 150 verrukkelijke recepten voor uw slowcooker die u het water in de mond doen lopen. Inclusief recepten voor klassieke gerechten, zoals Wortel-koriandersoep, Chowder, traditionele bonenschotels, Moussaka, Vispastei met kaas, Gebakken custard met ahornsiroop, Chocoladekwarkbrownies en diverse feestelijke desserts.
De zeer uitgebreide, geïllustreerde inleiding vertelt u alles over de technieken die u nodig heeft om in de slowcooker te koken. Onder elk recept staat een overzicht van de voedingswaarde (vet, koolhydraten, zout en calorieën) van het gerecht, aan de hand waarvan u uw maaltijden verantwoord kunt plannen.
Catherine Atkinson is huishoudkundige, gespecialiseerd in het maken van cordon bleu. Na haar studie heeft ze in diverse hotels en restaurants gewerkt, waaronder de Roux Brothers-patisseriën. Haar ervaring in de cateringbranche inspireerde haar tot het schrijven van recepten en het stileren van voedsel voor foto’s, waarna zij adjunct-redactrice werd van de kookrubriek in het weekblad Woman’s Weekly en later het weekblad Me.
Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Bowls & Dishes