365 koolhydraatarme gerechten

Nicola Graimes  

365 voedzame en verrukkelijke recepten met weinig koolhydraten – één voor elke dag van het jaar! Spannende, trendy recepten met allerlei verse en gezonde ingrediënten.

€ 15,00
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zich!

Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven.

Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

 

Nicola Graimes is een ervaren culinair redacteur en schrijfster; ze was onder andere redacteur van het tijdschrift Vegetarian Living. Ze heeft twaalf kookboeken geschreven, waaronder een vegetarisch kookboek voor kinderen, dat in 2002 bekroond werd als het beste vegetarische kookboek van Groot-Brittannië. Nicola en haar man en twee kinderen wonen in Brighton, Engeland.

Eigenschappen
978 90 5920 305 1

Datasheet

Aantal pagina's:
216
Uitvoering:
Paperback
Nur:
443
Verschijningsdatum:
08-10-2005
Druk:
15
ISBN/ EAN:
978 90 5920 305 1
Auteur:
Nicola Graimes

Specifieke referenties

ean13
9789059203051

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...