500 glutenvrije gerechten

Carol Beckerman & Deb Wheaton   

500 heerlijke ontbijtgerechten, snacks, amuses, hoofd- en bijgerechten en zoete lekkernijen zonder gluten.

€ 10,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

500 glutenvrije gerechten is een omvangrijke verzameling van ontbijtgerechten, snacks, amuses, hoofd- en bijgerechten en zoete lekkernijen die de hele familie zal aanspreken. Uw glutenintolerantie hoeft nooit meer een hindernis te vormen tussen u en uw favoriete gerechten. Stil uw lekkere trek en maak indruk op uw vrienden met overheerlijke maaltijden, maar zorg tegelijkertijd dat u en uw gezin geen gluten binnenkrijgen.

  • Met traditionele favorieten als pizza’s, hartige taarten en pannenkoeken.
  • Inclusief een beschrijving van coeliakie, met oorzaken en symptomen, en aanbevolen behandelmethoden om uw gezondheid te verbeteren.
  • Voor de meeste recepten worden ook koemelkvrije alternatieven gegeven.

 

CAROL BECKERMAN schrijft over eten en is een enthousiast kok met meer dan veertig jaar ervaring. Ze heeft jaren de scepter gezwaaid in een traditioneel Engelse pub, de catering voor grote evenementen verzorgd en ontbijtfeestjes in talloze Amerikaanse wijken georganiseerd. Nadat ze ontdekte dat ze zelf een allergie had voor proteïnen in melkproducten en kinderen kreeg met soortgelijke overgevoeligheden, besloot ze recepten te ontwikkelen voor mensen met uiteenlopende voedselallergieën, zoals voor tarwe en gluten, zuivelproducten en suiker.

Bij DEB WHEATON werd, net als bij haar dochter, in 2005 coeliakie – glutenintolerantie – vastgesteld. Sinds die tijd is ze onvermoeibaar actief om het bewustzijn over de ziekte te vergroten, te zorgen dat de diagnose eerder wordt gesteld en zodoende levens te redden. Ze is auteur van de populaire weblog Not even a crumb (‘zelfs geen kruimel’, www.notevenacrumb.com) en schreef, produceerde en regisseerde de allereerste radiocommercial over coeliakie die vervolgens in de gehele Verenigde Staten werd uitgezonden.

Eigenschappen
978 90 483 0693 0

Datasheet

Aantal pagina's:
288
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
06-11-2012
Druk:
8e druk 2023
ISBN/ EAN:
978 90 483 0693 0
Auteur:
Carol Beckerman & Deb Wheaton

Specifieke referenties

ean13
9789048306930

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...