Welkom in de wereld van de patisserie!

180 verrukkelijke recepten

€ 24,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.
Dinsdag: beignets & flantaart met framboos.
Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos.
Donderdag:appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja.
Vrijdag: blini’s & dacquoise met framboos en aardbei.
Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.
Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad.

Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen…180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent.

Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.

Eigenschappen
978 90 483 1878 0

Datasheet

Aantal pagina's:
352
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
16-09-2020
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 90 483 1878 0
Auteur:
Christophe Felder & Camille Lesecq

Specifieke referenties

ean13
9789048318780

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...