500 baby & peuter gerechten

Beverly Glock & Bailey Koch  

Handige en heerlijke recepten voor kinderen van 0 tot 4 jaar

€ 10,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Dit boek staat vol met handige en heerlijke recepten voor de overstap van flesvoeding naar vaste voeding van uw baby, en voor de stadia die daarna volgen: van dreumes tot peuter. Maak uw eigen gevarieerde ‘kant-en-klaarmaaltijden’ met de juiste voedingsstoffen voor de ontwikkeling van uw kind.

 Bepaal zelf welke ingrediënten de voeding van uw kind bevat en laat u inspireren tot het bereiden van heerlijke, gezonde en gevarieerde recepten. De hoofdstukken zijn onderverdeeld in verschillende ontwikkelingsstadia, zodat u de groei van uw kind kunt volgen en de recepten kunt aanpassen aan hun behoeften.

 

Beverly Glock schrijft regelmatig stukjes over voeding voor websites die ouders als doelgroep hebben. In 2001 is ze begonnen met Splat Cooking Parties en ze heeft inmiddels een team van organisatoren, koks en chef-koks om zich heen verzameld. Samen verzorgen zij in heel Engeland kookfeestjes, workshops en naschoolse kookclubs. Samen met haar man en drie kinderen, die regelmatig de hoofdrollen vervullen in haar artikelen, woont Beverly in Buckinghamshire.

Bailey Koch is een gediplomeerd diëtiste en kindervoedingdeskundige. Ze zet zich tevens in voor Nutrition Support (hulp aan mensen die vanwege hun ziekte niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen uit hun voeding). Bailey heeft ervaring met verschillende facetten van kindervoeding, o.a. via haar werk op de afdeling neonatologie en de IC-afdeling in ziekenhuizen. Bailey is de directrice van Atlanta Pediatric Nutrition, Inc.

Eigenschappen
978 90 483 0439 4

Datasheet

Aantal pagina's:
288
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
27-09-2011
Druk:
16e druk 2022
ISBN/ EAN:
978 90 483 0439 4
Auteur:
Beverly Glock & Bailey Koch

Specifieke referenties

ean13
9789048304394

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...