500 chocolade gerechten
Veltman Uitgevers B.V.
Judith Fertig
500 heerlijke recepten van sissende fajita’s en authentieke guacamole tot quesadilla’s met kreeft en mangocrème en huwelijkskoekjes
Dit boek bevat 500 verrukkelijke recepten voor al uw feestjes, vieringen of speciale gelegenheden, van sissende fajita’s en authentieke guacamole tot quesadilla’s met kreeft en mangocrème en huwelijkskoekjes.
De inleiding behandelt de voorbereiding en alles wat u nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan, inclusief keukengerei, ingrediënten en oplossingen bij problemen.
Bereid thuis zelf een traditionele Mexicaanse maaltijd en laat u inspireren door alle Mexicaanse regio’s, inclusief verse zeevruchten uit de Grote Oceaan en Mexicaans eten met Guatemalteekse en Caribische invloeden.
Door de zeer ruime keuze aan authentieke en nieuwe gerechten is het niet moeilijk om een echte blikvanger op tafel te zetten!
Judith Fertig heeft artikelen geschreven voor een groot aantal internationale kranten en tijdschriften. Fertig is culinair geschoold bij La Varenne Ecole de Cuisine in Parijs en Cordon Bleu in Londen. Ze geeft kooklessen in de Verenigde Staten en is bekend van radio en tv. Haar nieuwste kookboeken zijn Weeknight Grilling with the BBQ Queens en The BBQ Queens’ Big Book of Barbecue.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.