500 fingerfood recepten
Veltman Uitgevers B.V.
Paul Kirk
Heerlijke recepten voor de barbecue, van kleine hapjes tot vis, vlees, gevogelte, vegetarische hapjes, bijgerechten en desserts.
In dit boek zijn 500 spetterende recepten opgenomen, aangevuld met tips voor het kiezen van de geschikte ingrediënten, de essentiële barbecuetechnieken, het bereiden van eetlustopwekkende marinades en verrukkelijke bijgerechten.
In de inleiding wordt ingegaan op de aanschaf van een barbecue: op gas, elektriciteit of houtskool; wordt uitgelegd wat direct en indirect roosteren betekent, en vindt u informatie over het gebruik van een rookoven, het onderhoud van de barbecue en tips voor de veiligheid.
Er is een groot aantal heerlijke en veelzijdige recepten opgenomen; van eenvoudige en voedzame familiegerechten tot luxueuse om uw gasten buiten te ontvangen.
Kies uit vele honderden gerechten vanuit de hele wereld, ook vegetarische en gezonde gerechten, en ontdek opnieuw hoe heerlijk barbecuen kan zijn.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.