Pasta's & sauzen

In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten

€ 9,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend ; architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.

In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.

Eigenschappen
978 94 905 6114 7

Datasheet

Aantal pagina's:
96
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 94 905 6114 7

Specifieke referenties

ean13
9789490561147
Bowls & Dishes

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...