Het zeewier kookboek
Veltman Uitgevers B.V.
Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden
Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden.
De kruiden van de meester
In dt boek laat SVH Meesterkok Michel Hanssen stap voor stap zien hoe je magische kruidenmixen maakt en gebruikt. Hij deelt zijn beste kruiden- en specerijenmengsels met je past ze toe in voor- hoofd- en nagerechten, waarvan je ook de recepten aantreft. Verder biedt dit boek een schat aan weetjes, adviezen en tips. De prachtige, sfeervolle fotografie van Bart Nijs zorgt voor nog meer inspiratie. Kijkend, ruikend, proevend en ervarend gaat er een wereld van smaken voor je open.
Heerlijk zonder zout
Dit boek gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken. Nederlanders eten gemiddeld ongezond veel zout. Michel Hanssen laat zien dat de juiste kruiden en specerijen zout overbodig maken. Alle recepten in dit boek zijn dan ook zonder toegevoegd zout. En kun je het niet laten, zout toevoegen kan altijd nog.
SVH Meesterkok Michel Hanssen werkte als chef-kok in restaurants van Pulitzer Amsterdam en Kurhaus Scheveningen en doceerde bij de sterklas van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. Verder was hij kruidenspecialist voor grote fabrikanten.
Meer informatie over deze titel vindt u op de site van Spice Wise.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.