Spice Wise

Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden

€ 27,50
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden.

De kruiden van de meester

In dt boek laat SVH Meesterkok Michel Hanssen stap voor stap zien hoe je magische kruidenmixen maakt en gebruikt. Hij deelt zijn beste kruiden- en specerijenmengsels met je past ze toe in voor- hoofd- en nagerechten, waarvan je ook de recepten aantreft. Verder biedt dit boek een schat aan weetjes, adviezen en tips. De prachtige, sfeervolle fotografie van Bart Nijs zorgt voor nog meer inspiratie. Kijkend, ruikend, proevend en ervarend gaat er een wereld van smaken voor je open.

 

Heerlijk zonder zout

Dit boek gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken. Nederlanders eten gemiddeld ongezond veel zout. Michel Hanssen laat zien dat de juiste kruiden en specerijen zout overbodig maken. Alle recepten in dit boek zijn dan ook zonder toegevoegd zout. En kun je het niet laten, zout toevoegen kan altijd nog.

 

SVH Meesterkok Michel Hanssen werkte als chef-kok in restaurants van Pulitzer Amsterdam en Kurhaus Scheveningen en doceerde bij de sterklas van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. Verder was hij kruidenspecialist voor grote fabrikanten.

Meer informatie over deze titel vindt u op de site van Spice Wise.

Eigenschappen
978 90 823 1520 2

Datasheet

Aantal pagina's:
198
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
27-01-2015
Druk:
11e druk 2023
ISBN/ EAN:
978 90 823 1520 2
Auteur:
Michel Hanssen

Specifieke referenties

ean13
9789082315202
Spice Wise

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...