Het cacao kookboek

50 heerlijke & verrassende recepten

€ 6,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Cacao werd in oude beschavingen beschouwd als het voedsel van de goden. In onze moderne tijd is het ontegenzeggelijk een van de gezondste ingrediënten uit de natuur; dit superfood uit het Amazonegebied zit vol krachtige antioxidanten, vitaminen en mineralen.

Onderzoek laat zien dat rauwe cacao ruim 40 keer meer antioxidanten bevat dan blauwe bessen en het is ook een de hoogste plantaardige bron van ijzer. Daarnaast is het een bron van serotonine en tryptofaan, twee belangrijke ‘feelgood’-stoffen.

Dit boek staat vol voedzame zoete en hartige recepten waarin een vorm van cacao wordt gebruikt: rauwe-cacaopoeder, cacaonibs, chocolade van 100% cacao en cacaoboter. Je treft heerlijke ontbijtsmoothies aan, muffins met melasse, salades, pasta, ijs en zelfgemaakt schoonheidsproducten.

Eigenschappen
978 90 483 1832 2

Datasheet

Aantal pagina's:
128
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
27-01-2020
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 90 483 1832 2

Specifieke referenties

ean13
9789048318322

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...