Slow Cooking

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd.

€ 10,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste  stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.

Eigenschappen
978 94 92440 11 2

Datasheet

Aantal pagina's:
96
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
24-10-2017
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 94 92440 11 2

Specifieke referenties

ean13
9789492440112
Bowls & Dishes

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...