De ultieme soepmaker
Veltman Uitgevers B.V.
Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren
Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. Er is een scala aan houtsoorten die bovendien allemaal een specifiek eigen aroma geven. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.