Uit de rookoven

Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren

€ 10,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. Er is een scala aan houtsoorten die bovendien allemaal een specifiek eigen aroma geven. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren.

Eigenschappen
978 94 9056 106 2

Datasheet

Aantal pagina's:
96
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
2012
Druk:
10e druk 2023
ISBN/ EAN:
978 94 9056 106 2

Specifieke referenties

ean13
9789490561062
Bowls & Dishes

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...