De barbecuebijbel
Veltman Uitgevers B.V.
50 GLOEDNIEUWE RECEPTEN VOOR FANS VAN DE DUTCH OVEN
50 GLOEDNIEUWE RECEPTEN VOOR FANS VAN DE DUTCH OVEN
Boterzachte boeuf bourguignon, die door het stoven uit elkaar valt, pittig gekruide uiensteaks, caipirinhapasta met zalm en garnalen of een oosterse linzenschotel – met dit kookboek zal je Dutch oven overuren maken!
Of je nu een klassiek gerecht of een chique schotel kiest, vlees, vis of groenten wilt bereiden, deze pan kan werkelijk alles. En wij laten je zien hoe je dat doet!
50 heerlijke recepten met kalkoen & kip, rundvlees, varkensvlees, lam & wild, gehakt, vis & zeevruchten en natuurlijk ook vegetarische recepten.
Tips van professionals met jarenlange ervaring:
alle basics voor beginners en bijzondere gerechten voor gevorderde Dutch oven-gebruikers
Ook geschikt voor de gasgrill!
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.