Het ultieme Pastaboek

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

€ 15,00
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.

Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.

150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.

Eigenschappen
978 90 483 2073 8

Datasheet

Aantal pagina's:
256
Uitvoering:
Paperback
Nur:
442
Verschijningsdatum:
14-02-2023
Druk:
21e herziene druk (nieuw ISBN) 2023
ISBN/ EAN:
978 90 483 2073 8
Auteur:
Jeni Wright

Specifieke referenties

ean13
9789048320738

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...