500 desserts
Veltman Uitgevers B.V.
40 recepten voor zoetigheden die je maakt in een ijsblokjesvorm. Een verrassende nieuwe manier van lekkernijen maken! Eenvoudig, met een geweldig resultaat.
Haal jij het uiterste uit je ijsblokjesvorm? Denk eens verder dan ijs, en gebruik hem als vorm voor allerlei zoete heerlijkheden. Deze snelle, eenvoudige en kindvriendelijke recepten bieden een bron van goede ideeën voor verjaardagslekkernijen, verfrissende verrassingen in de zomer en indrukwekkende mini-toetjes. Van ijsjes en chocoladetruffels tot panna cotta en cheesecakebites: de mogelijkheden zijn eindeloos!
Olivia Mack McCool is foodstylist, receptontwikkelaar en kookboekenauteur. Haar werk, dat wordt beïnvloed door haar training bij Le Cordon Bleu in Parijs en de kleurrijke food scene in New York, erscheen in kookboeken, tijdschriften en reclamecampagnes. Wanneer ze niet schrijft of op de set staat, kookt ze graag voor haar vrienden en familie.
Datasheet
Specifieke referenties
Veltman Uitgevers B.V.
Veltman Uitgevers B.V.