Het zeewier kookboek

Omdat zeewier echt niet alleen lekker is voor sushi!

50 heerlijke en verrassende recepten

€ 6,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.

Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.

In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.

Eigenschappen
978 90 483 1766 0

Datasheet

Aantal pagina's:
128
Uitvoering:
Geboonden
Nur:
440
Verschijningsdatum:
19-09-2019
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 90 483 1766 0

Specifieke referenties

ean13
9789048317660

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...