Val af en verlaag het risico op diabetes

In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediënten die je verzadigen maar niet doen aankomen. Je mag nog steeds Steak met friet eten, evenals heerlijke curry's zoals Boterkip en Pittige paneer en zelfs toetjes zoals Warme chocoladepotjes of Pindakaas-jamtaart.

€ 12,50
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Hij viel bijna 25 kilo af en zijn diabetes is nu in remissie.

In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediënten die je verzadigen maar niet doen aankomen. Je mag nog steeds Steak met friet eten, evenals heerlijke curry's zoals Boterkip en Pittige paneer en zelfs toetjes zoals Warme chocoladepotjes of Pindakaas-jamtaart.

Katie en Giancarlo Caldesi zijn eigenaren van de restaurants Caldesi en de Italiaanse kookschool La Cucina Caldesi, alle drie gevestigd in Engeland. Ze zijn medeauteurs van Salades en The Gentle Art of Preserving; het laatste werd genomineerd voor 'Kookboek van het Jaar' van het Guild of Food. Katie schreef ook The Italians Cookery Course.

Eigenschappen
978 90 483 1767 7

Datasheet

Aantal pagina's:
208
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
443
Verschijningsdatum:
19-09-2019
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 90 483 1767 7
Auteur:
Katie & Giancarlo Caldesi

Specifieke referenties

ean13
9789048317677

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...