De Japanse keuken

Tradities, technieken, ingrediënten en recepten. 

€ 12,50
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, eenvoud en oog voor detail.
De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingrediënten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden de verschillende – soms specifiek Japanse – voedingsmiddelen stuk voor stuk onder de loep genomen. De duidelijke teksten en informatieve foto’s lichten de grondbeginselen van de technieken, de apparatuur en het keukengerei toe.

Deze herdruk verschijnt in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.

EMI KAZUKO is een toonaangevend schrijfster en journaliste. Ze schrijft in het Engels en Japans en heeft verschillende kookboeken op haar naam staan. Ook publiceerde ze artikelen en tijdschriften als Condé Nast Traveller en The Eyewitness Travel Guide to Japan en werkte ze mee aan programma’s voor de Britse radio 4 en de BBC World Service.

YASUKO FUKUOKA is geboren in Tokio waar ze en succesvol muzikante en componiste is. Tijdens haar talrijke tournees door Japan leerde ze de regionale keuken kennen en waarderen.

Eigenschappen
978 90 483 2050 9

Datasheet

Aantal pagina's:
256
Uitvoering:
Paperback
Nur:
442
Verschijningsdatum:
17-10-2022
Druk:
8e herziene druk 2022
ISBN/ EAN:
978 90 483 2050 9
Auteur:
Emi Kazuko met recepten van Yasuko Fukuoka

Specifieke referenties

ean13
9789048320509

Andere boeken van deze auteur

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...