Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

€ 7,99
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending v.a. €20,-

Meer informatie

Samenvatting

Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.

Eigenschappen
978 90 483 1649 6

Datasheet

Aantal pagina's:
128
Uitvoering:
Gebonden
Nur:
441
Verschijningsdatum:
aug/sept 2018
Druk:
1
ISBN/ EAN:
978 90 483 1649 6
Auteur:
Karen Adler & Judith Fertig

Specifieke referenties

ean13
9789048316496

Andere producten van de uitgever

Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...